Rokometašem Krškega tudi v tretjem poizkusu ni uspelo priti do prvih točk v 1.A rokometni ligi. Po dobrem začetku in enakovredni partiji prvih dvajset minut pri domačem MRK Krka je sledil delni mrk rokometašev Krškega.V naslednjih 25 minutah je Krka naredila delni izid 14:5 in tekmo precej mirno pripeljala do konca. Krčani so v zadnjih minutah sicer imeli nekaj napadov za priključitev na 3 gole zaostanka, a je Krka te poizkuse obranila. Končni rezultat je bil 29:23 za Krko.


Pri Krki se je izkazal bivši vratar Krškega Jure Blaževič, ki je zbral 14 obramb, najboljši strelec pri Krčanih je bil Patrik Glaser s sedmimi zadetki. Priložnost za popravni izpit je že v soboto, ko ob 19:00 v Krško prihaja Urbanscape Loka. Škofjeločani so odlično odprli sezono, saj se nahajajo na 4. mestu lestvice. Vabljeni na ogled in druženje med in po tekmi, ko v klubu zopet pripravljajo presenečenje za gledalce.

 


Na prvo zmago v kvalifikacijah za 1. kadetsko ligo čakajo tudi kadeti. Po porazu v prvem krogu z RK Velenje, je bil v soboto v Krškem boljši RK Jeruzalem Ormož s 35:31.


Še najbližje zmagi so bili starejši dečki B, ki so doma z Dobovo izgubili za en gol. Po izenačeni tekmi je bilo na koncu 29:30.

 

ROKOMETNI KLUB KRŠKO

Cesta Krških žrtev 131, 8270 Krško

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2023 RK Krško - vse pravice pridržane.